OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Oğuzhan Tekerek İlkokulu

Mrt

1-A sınıfı öğrencilerimiz hayvan barınağını ziyaret ettiler.

Mrt

Rehberlik servisimizin diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenme eğitimi.

Mrt

1-E sınıfımızın yaptığı sinema etkinliği çalışması.

Mrt

3-G sınıfı öğrencileri için ailelerin katılımı ile sağlıklı beslenme etkinliğimiz.

Mrt

Öğrencilerimiz ile hayvan barınağı ziyareti gerçekleştirildi.

Mrt

3-D sınıfı öğrencilerimizin fırın ziyareti.

Mrt

3-D sınıfı öğrencilerimizin Adliye Sarayı'nı ziyaret etmiştir.

Mrt

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri ile Karaçay'da bulunan sokak hayvanlarını besledik.

Mrt

Öğrencilerimiz ile birlikte atık tesisi ziyareti yaparak geri dönüşümün önemi vurgulandı.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın yürütmekte olduğu ÇEDES PROJESİ kapsamında 4/G sınıfı öğrencilerinin "Merhamet" konulu çalışmaları. Öğrencilerimiz okulumuz bahçesinde yer alan ağaçlara kuş evi ve yemliklerini asarak bu soğuk günlerde yiyecek bulmakta zorlanan kuşlara yardım ettiler.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın yürütmekte olduğu ÇEDES PROJESİ kapsamında Şehit Ali Renk Camii ziyareti gerçekleştirildi.

Ock

"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" projesi kapsamında okulumuzdaki etkinlikler tüm hızıyla devam etmektedir. Proje dahilinde gerçekleştirilen hikaye yazma yarışması sonrası derece alan ve katılım sağlayan öğrencilerimize ödülleri verilerek etkinliğe katılım sağlanmıştır.

Emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını çoşkuyla kutladık Daha nice yüzyıllara. Ne mutlu Türküm diyene!