OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Oğuzhan Tekerek İlkokulu

Ara

Kızılayın tüm yurtta özenler yürüttüğü #kandostum projesi kapsamında Osmaniye'nin en büyük ve kalabalık mahallerinden biri olan Mimar Sinan Mahallesinde kan verme etkinliği düzenlenecektir. Proje kapsamında bilgilendirme amaçlı öğretmenlerimize düzenlenen seminere Şehit Oğuzhan Tekerek İlkokulu, Makbule Hanım Anaokulu ve Mimar Sinan Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerden oluşan kadro tam destek vermiştir. Çok çeşitli kaynaklardan velilere ulaşılmış kan bağışı için hem bilgilendirilmiş hemde destek olmaya davet edilmişlerdir. 5 Ocak 2023 Perşembe Günü okulumuz bahçesinde düzenlenecek olan #kandostum projesi için bir araya geliyoruz. HAYDİ MİMAR SİNAN MAHALLESİ VATANDAŞLARI SENDE PROJEYE DESTEK OL! UNUTMA BİR KAN BİR CAN! VE BU GÜN ONA YARIN SANA LAZIM OLABİLECEĞİNİ UNUTMA...

Ara

Şehit Oğuzhan Tekerek İlkokulu olarak velilerimize yönelik eğitimlerimize bir yenisini daha ekledik. Kurumumuzun Veli eğitimine yönelik yapmış olduğu çalışmalar bir yenisi daha eklenerek Teknoloji Bağımlılığına yönelik eğitim gerçekleştirilmiştir. Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Ali BOYRAZ tarafından gerçekleştirilen seminerimize katılım sağlayan velilerimize teşşür eder, geleceğimiz çocuklarımız için daha nice eğitimlerde bir araya gelmek temennimizdir.

Ara

İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında okulumuz toplantı salonunda Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Trafik Güvenliği Farkındalık Eğitimi gerçekleştirilmiştir. 2. Sınıf Emniyet Müdürü Atilla YEŞİLBAŞ, Komiser Yardımcısı Bayram YILDIRIM, Polis Memuru Ayşegül KAPLAN ve Polis Memuru Onur DURAN tarafından gerçekleştirilen eğitime Şehit Oğuzhan Tekerek İlkokulu, Mimar Sinan Orta Okulu ve Makbule Hanım Anaokulu'na ait toplam  90 öğretmen katıldı. Geleceğe şekil veren öğretmenlerimiz trafik güvenliliği konusunda daha bilinçli bireyler yetiştirmek adına eğitimi canı gönülden dinlerken daha fazla ne yapılabilir konusunda iştişarede bulundular. Farkındalık yaratan bu eğitim için başta Omaniye Emniyet Müdürlüğü Komiser ve personeline ve eğitime katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Türk Kızılayı Osmaniye Şubesi gönüllüleri okulumuzu ziyaret ederek bu soğuk günlerde yürekleri ısıtan, yürekleri ısıtmakla kalmayıp çocuklarımızıda sımsıkı sarıp sıcak tutacak hediyeler getirdi.

Ekm

Şehit Oğuzhan Tekerek İlkokulu olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99. yıl dönümünü coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Daha nice coşkuyla kutlanacak yüz yıllara...

Ekm

3. sınıf Sınıf Temsilcisi öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Tezcan CANİK ve Müdür Yardımcımız Ahmet CİNKARA ile bir araya gelerek okul, eğitim, öğretmenlik ve yöneticilik mesleklerine dair merak ettikleri soruları sordu, okul müdürümüz ve müdür yardımcımız cevapladı. Keyifli bir sohbete dönüşen buluşmada öğrencilerimiz meraklarını eğlenerek giderdiler.

Ağu

16 Ağustos 2018'de Adıyaman'da uğradığı saldırı sorucu şehit olan Osmaniyeli şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Tekerek'in şehadetinin yıl dönümünde şehidimizi saygıyla anıyor kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Haz

OKULUMUZUN 480 ÖĞRENCİSİNİ SİNEMA İLE BULUŞTURDUK.

Haz

Okul olarak Osmaniye'de Örnek Eğitim Uygulamaları projesine 6 adet proje ile katılım sağladık. Toplam 41 proje arasından il birincisi proje okulumuzdan çıkmıştır.

OYUNLA BÜYÜT BENİ projesi il birincisi olmuştur. Projeyi hazırlayan Gökhan GÖK, Güldane MİLLİ ASKER, Muharrem OCAK, Sultan KOÇ ve Uğurcan KAYA öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

BENİM AİLEM YAZAR projesi il dördüncüsü olmuştur. Projeyi hazırlayan Emine Şule GÖKŞRENLİ, Faruk ÖZER ve Özlem DEMİR öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

ÜRETEREK BÜYÜYORUMprojesi il beşincisi olmuştur. Projeyi hazırlayan Mehmet YÜCEL öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

ANNEMLE OKUYOR ÖDÜLÜ ALIYORUM projesi il yedincisi olmuştur. Projeyi hazırlayane Zeynep İNALTEKİN, Mehmet GÖRMÜŞ, Mürşide MENDERES, Elife ÇELİK ve Nursel KUŞOĞLU öğretmenlerimiz; Projeye veli ve öğrenci katılımını sağlayan Arzu BÜLBÜL, Hümeyra ERSOY, Fahri ÇALIK, Merih METE öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ederiz.

SENDE İYİLİK YAP projesi il on beşincisi olmuştur. Projeyi hazırlayan Hümeyra ERSOY öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 4. sınıf öğretmen ve öğrencileri Osmaniye Belediyesi Katı Atık Tesisi'ni ziyaret ettiler.

May

Okulumuzda mevcut yabancı uyruklu öğrencilere RAM müdürlüğü desteği ile seminer verildi.

Nis

Okulumuza isminin verildiği Osmaniye şehidimiz için okulumuzda şehidimizin Özgeçmişi ve Şehadet öyküsünün de yer aldığı şeref köşesi düzenlenmiş olup, şehidimize Allahtan rahmet ailesine bir kez daha başsağlığı diliyoruz.